Medic veterinar homeopat

Ofer consultații și am grijă de sănătatea animăluțelor.

Cercetare în terapia homeopată

Descopăr zilnic noi remedii și extind aria de cunoaștere în domeniu.
www.monhomeomonchoix.fr
https://www.hri-research.org/resources/essentialevidence/veterinary-research/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20674843/
https://www.carstens-stiftung.de/datenbanken-zur-integrativen-medizin.html#/
https://www.researchgate.net/publication/45439735_Database_on_veterinary_clinical_research_in_homeopathy
https://www.boiron.fr/les-laboratoires-boiron-en-bref

Preocupare în terapia homeopată

Începând din 2018 am susținut ca lector workshopuri de homeopatie veterinară împreună cu lectorul expert în homeopatie Marie-Noelle Issautier. Au fost organizate împreună cu FMV Iași, FMV Cluj, FMV București ȘI ARDIV. În total au participat peste 100 de cursanți la 4 workshopuri modul 1, iar la cererea acestora am început și modulul 2.

Servicii pentru pacienții mei

Fac tot ce ține de mine ca starea animăluțului tău să se îmbunătățească.

Consultații

Pentru început, e important să stabilim diagnosticul corect și să analizăm împreună cauzele și efectele stării pacientului, astfel încât să putem aplica cele mai potrivite remedii cât de curând posibil. Prima consultaţie homeopata este mai elaborată, poate dura între 40 şi 50 de minute. Este luată o anamneză(istoric medical) cât mai detailată şi exactă. Sunt extrem de utile amănuntele privind debutul bolii/situaţiei pentru care solicitaţi consultul homeopat.

Tratamente

Mereu am considerat că utilizarea remediului homeopat este ideală deoarece este sigură și nu are contraindicații. Pentru că suntem, în primul rând, Medici Veterinari, adaptăm terapia homeopată la necesităţile/situaţiei pacientului. Uneori medicaţia homeopată este prescrisă ca atare, iar de cele mai multe ori este prescrisă complementar medicaţiei alopate/chirurgiei/fizioterapiei etc.

Asistență și sfaturi

Vom discuta și despre metoda de aplicare a remediilor deoarece este important ca acesta să fie administrat corect pentru a ajunge la rezultate optime în cel mai scurt timp. Sfatul nr.1: În caz de traumatism (atenţie în casele în care se găsesc pui de pisici/câini) cu cât se intervine mai rapid cu administrarea medicaţiei homeopate…cu atât şansele de recuperare sunt mai mari. Sfatul nr.2: Din păcate – mai ales în vremurile actuale – proprietarii nu reuşesc să ajungă într-un cabinet veterinar imediat (sau măcar într-un interval rezonabil de timp) din diferite motive. În acest context, este util să existe în casă o mică “trusă de intervenţie homeopată” de maxim 10 remedii homeopate. Care ar fi acele remedii şi în ce situaţii le puteţi utiliza: vezi cartea!

Părerea clienților

Tot ce contează pentru mine: sănătatea și starea de bine a pacienților.

5/5
Motănelul meu în vârstă de 2 anişori a fost mai bolnăvicios de când era mic. Problema principală a fost digestia care nu părea că se mai reglează........ am urmat multe scheme de tratament, majoritatea cu antibiotice. Din păcate îmbunătăţiri vedeam doar pe perioada tratamentelor, după care problemele digestive reveneau. Într-un final am primit o recomandare să apelez la doamna doctor, care mi-a indicat un tratament homeopat, timp de 1 lună. La finalul tratamentului luam legătura cu d-na doctor îi spuneam cum evoluam şi mă îndruma cu o schemă nouă de tratament. După 4 luni de tratament, în care am ţinut în permanenţă legătura cu doamna doctor, rezultatele vorbesc de la sine. Avem deja 2 săptămâni de când am terminat tratamentul iar motănelul este foarte bine, problemele digestive au trecut. Este deja o îmbunătăţire enormă...............Îi sunt recunoscătoare doamnei doctor Irina Lipovan, îi mulţumesc din suflet şi o recomand cu încredere tuturor iubitorilor de animăluţe.
Nyx Snow
5/5
Deşi am fost sceptică la început, recunosc că remediile homeopate mi-au ajutat motanul în lista lungă de afecţiuni pe care le are, poate doamna doctor va avea timp într-o zi să vă prezinte cazul lui. Ar ajuta enorm dacă ar fi mai multe farmacii care să vândă remedii homeopate, să alergi prin Iaşi după un remediu poate fi dezarmant.
Maria Magdalena

Mă găsiți aici 🙂