Tratament homeopat anxietate extremă – cu manifestări diferite, Mimi şi Maya – mamă(4 ani) şi fiică(1 an)!

  • de
Ca urmare a unui eveniment (resimţit ca traumatizant de cele doua pisicuţe, mai ales de către mamă !)…comportamentul mamei a devenit agresiv, fiica fiind influenţată de această schimbare. Din relatarea evenimentului şi anamneză, s-a reţinut că: „mama a muşcat brusc persoana cu care se afla în cameră, după care izolată fiind ..mieuna ameninţător ,  într-o stare de agitaţie extremă”! La întoarcerea acasa a stăpânilor….”ambele pisici erau într-o stare de agitaţie extremă, stresate, mama – speriată la cel mai mic zgomot alearga şi îşi musca fiica..după care revenea în camera cu pupilele dilatate şi zburlită! Fiica, muşcată, scăpa fecale şi urină! Deşi fiica îşi revenea relativ mai repede decât mama, situația a trenat o bună perioadă de timp, separate fiind…se pândeau una pe alta…când mama îşi zărea fiica..mieuna, zgâria uşa, pupile dilatate…aspect înfricoşător…. „

În urma colaborării foarte bune cu proprietara, care a furmizat o anamneza amănunţită, cu o atentă şi bună cunoaştere a celor două pisicuţe…pe baza keynote-urilor furnizate, s-a instituit un tratament homeopat cu un protocol care a conţinut, pe lângă alte remedii: Aconit 15ch şi Magnezia muriatica 15ch. Din fişa pacientelor subliniem că după începerea tratamentului, ameliorările au apărut 5 respectiv 2 zile. Revenirea  totală la comportamentul anterior a fost notată în fişă după 3 săptămâni. De atunci, ocazional – când proprietarii pleacă de acasă mai multe zile şi rămân în supravegherea altor persoane, mama era cea care  revenea la un comportament agitat şi agresiv, însă cu manifestări mult mai şterse. Dar acum, stăpânii administrează remediile cu 2-3 zile înainte de a pleca şi…”totul este bine” (proprietara).

Am relatat foarte pe scurt „povestea” lui Mimi și Maya, pentru a exemplifica un gen de…situație, pe care nu o încadrăm neaparat într-o anumită patologie, dar care devine o problemă pentru proprietari, pot deveni periculoase, în cazul nostru pentru pisicuţa cea mică! Opțiunea de a separa (prin adopție ) mama și fiica, era dureroasa pentru stăpâna acestora…având în vedere că totul era în armonie între cele două, până la momentul…X. 
 
Din fericire, tratamentul homeopat a rezolvat situația! Fără efecte adverse, fără complicaţii sau dificultate în administrare! 
thumbnail